Fri fragt er
mulig
Bestil før 17:30,
vi sender det idag !
Fuld tilfredshed garanteret:
Absolut bedste kvalitet
CBD
  • Loyalitetsprogram

Loyalitets program

Vi loyale kunder

Kunder som du er grundlaget for vores forretning, og vi ønsker at du skal vide, hvor meget vi sætter pris på din loyalitet: det er derfor, du nu kan optjene bonuspoint på hvert køb, disse kan indløses til enten rabatter eller gratis produkter! For at begynde at optjene point, skal du kun oprette en konto.
1. Tjen loyalitetspoint på ALLE vores produkter.
2. Gem så mange point som du vil.
3. Opret din egen kuponkode og få en rabat!
Fra 1 november 2018 og fremefter, vil vi automatisk tilføje point til din konto, hver gang du foretager et køb, og det smukke er at der er absolut ingen ulemper: der er ingen minimal, eller maksimal grænse, når du opretter din egen unikke rabat kode! Du kan se din aktuelle saldo ved at navigere til min konto og derefter til loyalitetspoint.

Klar til at begynde at tjene point?

Vi har gjort shopping nemt for dig ved at vise nogle af vores foretrukne og mest populære produkter på Cbdsense nedenfor. Hvis du har spørgsmål om vores butik, vores produkter eller de tjenester, vi leverer, så tøv ikke med at kontakte os. Vores personale er glade for at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål, du måtte have!

Log på

Ingen konto endnu?  Opret en nu

Vi loyale kunder!

Du kan optjene loyalitetspoint på ALLE produkter for at modtage rabatter og gratis produkter. Du har kun brug for en konto, og du kan begynde at tjene i dag!