Fri fragt er mulig
Bestil før 18:00 vi sender det idag !
Fuld tilfredshed garanteret: 9,7/10
Absolut bedste kvalitet CBD
Fri fragt er mulig
Bestil før 18:00 vi sender det idag !
Fuld tilfredshed garanteret: 9,7/10
Absolut bedste kvalitet CBD
Gratis levering er tilgængelig& sendttoday idag hvis ordrene er placeret før kl 18:00.
Loading …

Kosttilskud

Effekt
mængde


Hvorfor CBDSense.dk?
  • Kun de kvalitets CBD produkter
  • Alle produkter på lager
  • Bestil inden 18:00,
    vi sender det i dag!
  • Den bedste kundeservice
  • Unik produkt guide

  • Har flere grunde?
    Klik her!


Om Nutrivian

Nutrivian produkter hænger godt sammen med en sund, aktiv og energisk livsstil. At begynde på et kosttilskud er trin et, men at sikre, at aktive stoffer er også ordentligt og effektivt indarbejdes i din krop er trin to, dette lægger andre mærker ofte ikke nok vægt på. Kvaliteten og renheden af ingrediensen er meget vigtig for Nutrivian. Kun ingredienser, der overholder de strengeste kvalitetsstandarder, anvendes. De laboratorier, hvor kosttilskuddene til Nutrivian produceres, godkendes derfor i henhold til HACCP-, ISO-og GMP-certifikater.

Nutrivian gør alt for at sikre, at ikke blot deres egne processer, men også deres partnere opfylder de strengeste krav. Derfor samarbejder de kun med parter, der er godkendt af IFS eller IFS Broker (International Food standard). Resultatet kan ses! Alle de ovennævnte kosttilskud er af meget høj kvalitet så du får en optimal sundhed. Har du spørgsmål om nogen af disse produkter? Du er velkommen til at kontakte os via kontaktformularen.


Anvendelsen af kosttilskud

Kosttilskud

Før i tiden kunne man kun få kosttilskud, hvis det var lægeordineret, men i dag kan man købe kosttilskud næsten overalt. Faktisk er kosttilskud blevet mere og mere populært pga. deres sundhedsmæssige fordele og kan bruges af både unge og gamle.

Vi er stolte af at kunne meddele, at vi har udvidet vores sortiment med kosttilskud produceret af Nutrivian. Rigtigt mange kosttilskud hævder at kunne gøre alle mulige ting, men når man vælger, er det vigtigt også at tage højde for, at ikke alle kosttilskud er skabt på samme måde.

Før du begynder at tage et kosttilskud, er det vigtigt at sikre dig, at det er ordentligt mht. kvalitet, sikkerhed og hvordan de virker. Nutrivian har sat strenge standarder for at kontrollere ægthed, kvalitet og renhed af alle deres ingredienser, og deres produkter indeholder høje koncentrationer af aktive ingredienser. En anden ting, der adskiller Nutrivian fra mange andre producenter er, at deres produkter alle er blevet kvalitets-certificerede og derfor kan leve op til strenge sikkerheds- og kvalitets-krav.

Vi tilbyder en bred vifte af kosttilskud

Vi har inkluderet forskellige kosttilskud i vores sortiment. Alle kosttilskud kan bruges til en række forskellige formål.

Skal du tage kosttilskud?

Selv om de fleste får deres vitaminer og mineraler fra de fødevarer, de spiser hver dag, og mange frugter og grøntsager er tilgængelige hele året på grund af det ekspanderede globale marked, er vitaminmangel stadig udbredt. Vitaminmangel kan være forårsaget af stress, rygning, at man ikke har mulighed for at få en afbalanceret kost, og/eller ikke får nok motion. Heldigvis er der kosttilskud til rådighed til at udfylde hullerne.

Om Nutrivian

Produkterne fra Nutrivian er perfekt egnede til mennesker med en sund og energisk livsstil. Mens det at producere et kosttilskud er én ting, så er det at sikre, at disse kosttilskud nemt og effektivt kan optages af kroppen en helt anden. Mange andre mærker har ikke ret meget fokus på optagelsen, hvilket er grunden til Nutrivian’s tilgang er et friskt pust på markedet. Eftersom Nutrivian har høje kvalitetsstandarder på plads, som mange andre ikke har, anvender de kun rene ingredienser, der er blevet grundigt og stringent testet. Alle deres varer er produceret under “God Fremstillings Praksis” standarder og er ”ISO”- og ”HACCP”-certificerede.

Nutrivian gør alt i deres magt for at sikre, at ikke kun deres egne, men også deres partneres processer opfylder de absolut strengeste krav, og det er netop derfor, de kun samarbejder med partnere, der er ”IFS”- eller ”IFS Broker”- (International Fødevare standard) certificeret. Resultaterne er på alle måder imponerende og virkeligt overbevisende, og alle de kosttilskud, der er anført ovenfor, er resultatet af Nutrivian’s fremragende praksis. Hvis du har spørgsmål om nogen af disse produkter, er du velkommen til at skrive til os ved hjælp af kontaktformularen.

Kolesterol

Kolesterol er et fedtstof, der cirkulerer i blodet og er afgørende for den menneskelige krop. Din krop producerer selv kolesterol ud over den kolesterolmængde, du får fra din kost. Hvis dit kolesteroltal er for højt, kan det føre til alvorlige helbredsproblemer. Den gode nyhed er, at du kan forbedre dit kolesteroltal med vores kolesterol kontrol-kosttilskud.

Knogler

Den menneskelige krop har brug for D-vitamin, der har til formål at øge calcium-optagelsen fra tarmen, og hvis man ikke får nok calcium via kosten, kan det resultere i skrøbelige knogler; knogleskørhed. Mejeriprodukter såsom ost, mælk og yoghurt er de bedste kilder til calcium.

Hukommelse og koncentration

Hukommelse er det ”fakultet”, hvori sindet gemmer og husker oplysninger, samt de forskellige biologiske systemers egenskaber, herunder hjerne-og hjertefunktion. Vores ”Vitamin B12”-tilskud er specielt designet til at øge fokus, koncentration, samt forbedre lang- og kort-tidshukommelse.

Humør

Hvis du ofte er anspændt, ophidset, træt, eller deprimeret, kan du drage fordel af at tage et kosttilskud. Vores ”Magnesium citrat” og ”Vitamin B12” kan øge dine humør- og energi-niveauer.

Hjertet

At kombinere en sund kost med regelmæssig motion er den bedste måde at opretholde et robust og sundt hjerte-kar-system. Omega-3 fedtsyrer er kendt for deres hjerte-sundhedsmæssige fordele. Vores ”Fish Oil Gold” kosttilskud er skabt til at fremme sund hjerne-og hjerte-funktion og hæve dit omega-3 indeks.

Hjernen

Flere undersøgelser har fremhævet, hvor essentielle omega-3 fedtsyrer og vitamin B12 er for hjernens sundhed samt for nervesystemet. Mens sund ernæring og daglig indtagelse af en velafbalanceret kost kan hjælpe dig med at undgå og bekæmpe træthed, stress og depression, så er det at få den helt rigtige mængde af næringsstoffer meget sværere end det kan synes. Præcis derfor bør du overveje at tage supplerende kosttilskud for at hjælpe med at støtte din hjerne, krop, og immunsystemet.

Immunsystemet

Dit immunsystem er din krops forsvar mod miljøgifte og sygdomme. Det siger sig selv, at det at have et velfungerende og kompromisløst immunsystem er afgørende for vores overlevelse. At spise sunde fødevarer og dagligt indtage en afbalanceret kost er en vigtig del af at opretholde et godt, sundt immunsystem, men der er mange gode grunde til at overveje at supplere en sådan kost med kosttilskud såsom vores “C-vitamin”- og “Multi-vitamin”- produkter.

Muskler

Sammen giver vores knogler, muskler og led os mulighed for at udføre hverdagens fysiske aktiviteter samt giver os mulighed for at flytte de forskellige bevægelige dele af vores kroppe. For at opnå optimal sundhed og vitalitet, og fordi vores muskler og led udgør hovedparten af vores kropsmasse, er det vigtigt at passe dem ordentligt. Kosttilskud, såsom vores “D-vitamin”- og “Magnesium citrat”-produkter, kan bidrage til at opretholde sunde knogler og muskler.

Træthed

Træthed kan have mange bagvedliggende årsager. Mens der er mange ændringer, du kan indarbejde i din daglige rutine til at få dig til at føle dig bedre tilpas og bekæmpe træthed,
så kan det også hjælpe at tage kosttilskud, såsom vores ”Vitamin B12”- og ”Multi total”- produkter, der kan booste dit immunforsvar og hjælpe din krop til at fungere ordentligt.


Fri fragt er mulig
Bestil før 18:00 vi sender det idag !
Fuld tilfredshed garanteret: 9,7/10
Absolut bedste kvalitet CBD
Fri fragt er mulig
Bestil før 18:00 vi sender det idag !
Fuld tilfredshed garanteret: 9,7/10
Absolut bedste kvalitet CBD
Gratis levering er tilgængelig& sendttoday idag hvis ordrene er placeret før kl 18:00.