Bernard Vos

Bernard Vos blev født i 1984 i Eindhoven, Holland. Han voksede op som midterste barn på sin forældres gård. Bernard har haft en kærlighed til natur og biologi fra en tidlig alder. Dette førte til beslutningen om at studere “biologiske videnskaber” på Fontys College i Eindhoven, efter gymnasiet.

Efter at have afsluttet sin bachelor grad, ønskede Bernard at få mere dybtgående viden om mikrobiologi og begyndte at studere bioteknologi på Wageningen University. Han fik sin nuværende titel, Doctor of Philosophy, på University of Johannesburg.

Bernard har lavet en masse forskning i medicinsk cannabis og blev fascineret af dette. Denne fascination inspirerede ham til at starte “Stichting Wetenschappelijke cannabis Educatie” eller “Scientific cannabis Education Foundation”. Benard ønskede at bruge fonden til at dele sin viden og fascination med andre. Han besluttede også at skrive om alt, hvad der har at gøre med medicinske cannabis. Det er sådan Bernard blev til en almindelige blogger. Vi vil holde os up-to-date ugentligt om tendenser og udviklinger vedrørende CBD og alt, hvad der har at gøre med det.
Er du nysgerrig efter Bernard’s arbejde? Du kan læse hans seneste blogs nedenfor.

LinkedIn